Obrim la paradeta


Pàgines del blog més visitades el curs 2008-2009

Pàgines del blog més visitades el curs 2008-2009

Com deia aquell, ja soc ací… amb la represa de setembre comença la segona temporada del blog , ja fa uns dies que potinege pel centre, tot i que encara no he començat a postejar fins a tindre -més o menys- clars els grups per a aquest curs. Com ja vaig avançar, hi ha hagut moviment de centre i enguany correré per L’Hospitalet de Llobregat, al Can Vilumara.

El balanç de la primera temporada és prou satisfactori, tot i que no vaig instal·lar el GoogleAnalytics des del principi, fent una ullada annual, de 25 d’agost a 25 d’agost, trobem coses com:

  • Filant una mica més prim, resulten ser realment 2040 visitants únics a 10224 pàgines úniques. En total 1023 pàgines visitades.
  • La categoria 2n d’ESO fou la més visitada amb 764 entrades.
  • La majoria d’aterratges provenien des de Google o de l’enllaç de l’IES Flix

L’estiu he estat dens i no m’he pogut plantejar grans reformes, així que de moment continuarem amb la maqueta del curs passat i sobre ella aniré modificant. De moment he re-organitzat una mica les columnes laterals, afegint un núvol d’etiquetes i un contador.

Tot i què les etiquetes sols funcionaran de moment sobre la nova producció, ja aniré inserint-les als articles antics. El que si he eliminat han estat els accesos protegits de les pestanyes de la capçalera, perquè hi ha molta gent que ha tractat d’accedir-hi per allà, en comptes de per les categories de l’esquerra. Així que les he transformat en accessos amb un petit descriptor.

Doncs això… obrim la paradeta

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s