Lazcano, origen i evolució de la vida


Us adjunte tres vídeos d’Antonio Lazcano sobre l’origen de la vida per completar les activitats sobre els experiments de Miller.

Lazcano és catedràtic d’Origen de la vida a la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic i expert en l’estudi de l’origen i l’evolució de la vida a partir de les anàlisis de gens i genomes, així com en genòmica comparada i en els primers estadis de l’evolució cel·lular; a coordinat el Comitè Avaluador de l’Institut d’Astrobiologia de la NASA i és president de l’ISSOL,  essent el primer cientific latinoamericà que ha ocupat aquest càrrec, que en altres temps van  ocupar Alexander I. Oparin, Stanley L. Miller i Joan Oró .

  • En el primer vídeo, també el podeu trobar al Youtube, tracta de respondre breument a les qüestions Com apareixen les primeres cèl·lules?, És possible la vida en altres parts de l’Univers? i Quina és la relació entre genètica i evolució.
  • El segon és una conferència a la Universitat de Barcelona el cinqüentenari de l’experiment de Miller.
  • El tercer, conferència a les Jornades  ‘La Teoría de l’Evolució i els contes creacionistes’,  dins dels actes del Día de Darwin.

Pel mateix preu us deixe l’enllaç a dues entrevistes, una el’0rigen de la vida, l’evolució, la selecció natural, l’atzar i la investigació. I l’altra on també reflexiona sobre el disseny inteligent.

Edu3.cat

http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-265908853937489106&hl=ca&fs=true

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s