Participem als Premis Blocs Catalunya 2010


logotipus del certamen

logotipus del certamen

L’associació Stic.cat (Societat de Tecnologia i Coneixement) convoca enguany una nova edició dels Premis Blocs Catalunya amb gairebé 600 blocs inscrits a les diverses categories. Un d’ells dins de la categoria d’Educació, és precisament aquest blog.

Segons les bases, el certamen té dues fases.

  • Una primera de selecció i votació popular es va iniciar el passat 17 de juliol i s’extendrà fins al setembre. És la que determinarà els finalistes de cada categoria. En aquest procés es podran votar els blocs i també valorar les entrades publicades (cada 5 valoracions M’agrada que rebi una entrada suposaran 1 vot per al bloc). El sistema només permetrà votar una vegada un mateix bloc i/o una mateixa entrada i anirà reflectint-se en una pàgina on es mostrarà la classificació. Per tant és ací on podeu tirar una maneta, valorant allò que us agrade 😉
  • En la segona fase els guardonats sorgiran d’entre els finalistes de cada categoria i el resultat final el decidirà el Jurat del certamen. La valoració del Jurat atendrà a cinc aspectes dels blocs: disseny, estructura, continguts, periodicitat i interactivitat.

Dins d’Educació podreu trobar la fitxa del bloc per valorar i votar, tant al blog en conjunt com les darreres entrades que s’hi van penjant.

Feu una ullada al guanyadors del 2009 o del 2008, seguiu el procés al Facebook o al Twitter i, sobretot, no oblideu votar per als d’enguany 😉

Fitxa de votació del bloc

Fitxa de votació del bloc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s