Orígens, cinc fites en l'evolució humana a L'Hospitalet


Dels arbres...

Dels arbres...

L’exposició Orígens, cinc fites en l’evolució humana ha arribat a L’Hospitalet i s’hi estarà -amb entrada lliure i horaris de matí i vesprada- a la Plaça de Francesc Macià fins al 2 de març.

... a lautoconsciència

... a l'autoconsciència

Com diu la publicitat de l’exposició:

L’aventura humana, des de l’aparició dels humans a la Terra, és efímera si la comparem amb els 4.600 milions d’anys d’existència de la Terra i, fins i tot, amb els 65 milions d’anys que han transcorregut des de l’aparició dels primats.

Les investigacions científiques han anat aclarint el misteri dels nostres orígens. L’evolució humana apareix com un procés llarg i complex amb més de quinze espècies i moltes branques sense descendència.

A l’exposició es vol explicar l’estat actual d’aquest intricat panorama, així com recrear, mitjançant escultures i escenografies, alguns episodis de l’evolució humana. Aquests 5 moments o fites en la història de la nostra existència són els que articulen els diferents àmbits de l’exposició.

En el nostre viatge al passat, que va començar fa 4 milions d’anys amb els primers homínids bípedes, assistirem a la creació de les primeres eines de pedra fa 2,5 milions d’anys, a la conquesta del foc fa uns 400.000 anys, a la consciència sobre la pròpia existència i els primers enterraments fa 120.000 anys, i a l’eclosió de l’art fa només uns 35.000 anys.

Al web també podeu trobar un fulletó de l’exposició en PDF i un dossier de treball.

Carpa de lexposició

Carpa de l'exposició

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s