Benvinguda i Notícies del Planeta d’In


Fa unes setmanes rebíem notícies que s’estava gestant un nou ciber-projecte sobre ciència i tecnologia pensat i escrit en català.

Doncs be, avui 16 de maig ha començat la singladura pública del Notícies d’In, una capçalera  que -des d’una perspectiva diversa i diversificada- anirà fent-se ressò del món i novetats científico-tècniques.

Podeu començar el tastet inaugural amb articles sobre un GPS per creuar la frontera i no morir en l’intent; Plantant torres d’alta tensió; L’aventura de la ciència; Constants no tan universals per fer volar la imaginació; La psicologia, la ciència i el suposat distanciament; Els transgènics també tenen una vessant daurada; la Presentació d’Orbitant In; Del nostre esmorzar al nostre paper com a creditors o Veure més que estrelles.

Inclourà seccions fixes de Tecnologia; Física i química; Espai i Terra; Salut; La xarxa; Mèdia; Miscel·lània; Opinió o Vídeos

Podeu tindre’ls en compte des d’avui mateix… o be els trobareu enllaçats a la barra de la dreta, com a font i blogs a seguir.

Benvinguts doncs, ens seguim… i endavant les atxes 😉

Capçalera del Notícies dIn

Capçalera del Notícies d'In

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s